Vores hus

– et hus i hjertet af Aarhus.

Vi har valgt at placere skolen et sted, der ligger centralt og tæt på både Aarhus Hovedbanegård og rutebilstationen, så det er muligt og nemt at komme ind til os.

Samtidig har vi mulighed for at bruge Aarhus by til at træne noget af det, der kan være svært for kursisterne. Der er mange butikker, mennesker, busser, biograf og cafeer som vi bruger, når vi undervejs i et forløb skal til at gøre alt det, kursisterne tidligere ikke har turdet gøre.

Hvad enten kursisterne kommer med panikangst, socialfobi eller andre problemstillinger ved vi, hvor svært og modigt det er, at tage beslutningen om at komme på Jysk Psykologcenter. Lige præcis derfor bestræber vi os på, at gøre specielt de første uger så nænsomme som muligt.

Derfor har vi valgt at gøre vores hus til et sted, hvor der både er muligheder for ro og udfordringer på samme tid. Et sted, hvor der er plads til fællesskab på den ene side og til fordybelse på den anden side. Et sted hvor læring og omsorg går hånd i hånd, og hvor der altid er plads til såvel forandring som stabilitet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar