Om Jysk Psykologcenter

Jysk Psykologcenter har som formål at udbrede viden om stress-relaterede lidelser, og gennem kurser og rådgivning støtte mennesker med disse lidelser i at leve et frit liv i overensstemmelse med egne mål og værdier.

Via vores veldokumenterede og unikke resultater har vi opnået stor anerkendelse for vores evne til at imødekomme kursisternes behov med forskningsbaserede metoder. Vores positive resultater skyldes især staben af medarbejdere, som er sammensat af erfarne, professionelle og empatiske psykologer, socialpædagoger, socialrådgivere, jobkonsulenter samt eksterne psykiater- og  lægekonsulenter.

Jysk Psykologcenter er et sted i konstant udvikling, idet vi altid er opsøgende i forhold til de seneste forskningsresultater og nye metoder til at støtte vores målgruppe. Vi deltager i kurser og konferencer i ind- og udland, og vi inviterer førende internationale forfattere og forskere til at lave workshops.

Jysk Psykologcenter blev etableret under navnet Jysk Fobiskole i 1996 i samarbejde med Beskæftigelsesforvaltningen og Sociallægeinstitutionen i Århus Kommune. Formålet var – og er fremdeles – at tilbyde kursusforløb til personer med stressrelaterede vanskeligheder med sigte på at fastholde uddannelse, arbejde eller aktivering. Jysk Fobiskole ændrede i 2010 navn til Jysk Psykologcenter. Det skete i erkendelse af, at selv om kernen i stedets ydelser fortsat er Fobiskolens tilbud, så arbejder stedets ansatte mere bredt med stress-relaterede lidelser.

I dag betyder Jysk Psykologcenters omfattende viden og forskellige tilbud, at vi er fleksible og kan tilpasse forløb, så de passer bedst muligt til den enkeltes behov og problemstilling.

Velkommen til Jysk Psykologcenter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar