Anette Bogh Schwensen

Anette Bogh Schwensen

Socialpædagog, underviser og Mindfulness instruktør

Email: anette@jpsc.dk
Mobil: 24600745

Jeg elsker at omgive mig med mennesker, der vil hjælpe andre. Derfor har jeg været med fra Jysk Psykologcenters, tidligere Fobiskolen, start i 1996.

Glæden ved samarbejde og de ting jeg har lært under min socialpædagogiske uddannelse – og alt det andet jeg har været så heldig at være en del af – skinner igennem og præger mig meget som person. Nysgerrigheden og engagementet er en konstant drivkraft, og har ført mig vidt omkring i efteruddannelse og videreudvikling. De sidste mange år har jeg været meget optaget af Mindfulness og ACT, hvilket har betydet at jeg nu underviser på vores 13-ugers forløb, vores Mindfulness kurser for alle og for mange forskellige faggrupper.

Jeg er vild med mit arbejde og glæder mig over at vi kan hjælpe så mange mennesker i nød. Jeg elsker vores sted, fordi det består af engagerede og dygtige folk, der nærer dyb respekt for dem, de arbejder med. På Jysk Psykologcenter ser vi ikke folk som syge, men som individer, der midlertidig er bukket under for stressrelaterede lidelser.

Vi er et sted og nogle medarbejdere, der hele tiden udvikler og uddanner os for at kunne hjælpe på den bedst mulige måde.