Leif Schwensen

Cand. Psych.

Cand. Psych., Aut. Specialist i Psykoterapi og Supervision

Direktør i Jysk Psykologcenter ApS

Indehaver af CAM – Center for ACT og Mindfulness

Email: leif@jpsc.dk

Tlf: 31 26 07 45

 Download CV
Mere om Leif:

I 1996 blev Jysk Psykologcenter til, men kimen blev lagt allerede da jeg efter HF-eksamen arbejdede på Bindslev Centralskole og dér lærte hvordan den rette undervisning bidrog til højere selvværd og efterfølgende bedre indlæringsevner. Oplevelsen af at kunne gøre en forskel og indsigten i disse sammenhænge fik mig til at studere psykologi. Efter uddannelsen arbejdede jeg blandt andet 15 år på Erhvervstræningen som ledende psykolog.  Her kom mennesker, der havde brug for hjælp til at komme tilbage til arbejdslivet og jeg oplevede her hvordan angst og fobi kunne holde folk fra arbejdsmarkedet. Min interesse for disse områder voksede og da tilbuddene til angst- og depressionsramte ikke var særlig gode, besluttede jeg at starte Jysk Psykologcenter i samarbejde med Aarhus Kommune.

Efter 16 års vækst udvikler vi os stadig, for vores måde at arbejde på bliver inspireret af den nyeste forskning og viden indenfor vores kompetenceområder. Det er vigtigt for mig at være i forsat udvikling og som leder sørge for, at de metoder vi bruger, er evidensbaserede.

På Jysk Psykologcenter er mennesket ikke et matematisk problem, der skal løses, men en solopgang der skal opleves og hos os bliver alle mødt med respekt, venlighed og nærvær.