Ansatte i Aarhus Kommune

Vi har hos Jysk Psykologcenter indgået en særlig aftale om psykologisk bistand til medarbejdere i Aarhus Kommune.

Du kan arbejdsmæssigt løbe ind i fx stress, ekstraordinære kommunikations- og samarbejdsudfordringer, chikane, mobning, omorganiseringer og fyringer og privat kan du også møde omstændigheder, der kan have betydelig indflydelse på dit daglige arbejdsliv. Måske oplever du angst, depression eller lavt selvværd, som er begrænsende for dine handlemuligheder.

For at du bedst og hurtigst muligt kommer igennem sådanne perioder, kan du have brug for hjælp, den hjælp kan du som ansat i Aarhus Kommune få hos os.

Formålet med den psykologiske bistand er at få bearbejdet det, der er hændt, så du ikke plages unødvendigt af eftervirkningerne. Den psykologiske bistand tager udgangspunkt i de tanker, følelser og reaktioner, der er knyttet til hændelsen og sætter fokus på de hensigtsmæssige handlemuligheder du har.

Vores tilbud om psykologisk bistand til ansatte i Aarhus Kommune kan have form af

  • Individuelle samtaler
  • Gruppesamtaler
  • Kursus i bl.a. mindfulness, angst- og stresshåndtering, selvværdstræning og håndtering af vold og trusler
  • Konsulentbistand – fx rådgivning eller temadag for gruppe af medarbejdere eller ledere
  • Supervision af ledere

Et forløb hos os starter altid med en indledende samtale, hvor vi sammen finder frem til det forløb, som vil passe den enkelte bedst og sikre de bedst mulige resultater.

 

Mere information

Er du medarbejder eller leder i Aarhus Kommune med ansvar for en medarbejder med behov for psykologisk bistand, så kontakt os for aftale eller mere information om muligheder og vores tilbud.